Vrouwendag geannuleerd

Beste bezoekster, standhouder en workshopleider van de Together vrouwendag, 

Donderdag, 12 maart, is er een persconferentie geweest en is besloten door de overheid en het RIVM alle evenementen boven de 100 bezoekers te annuleren.  

We willen onze verantwoordelijkheid nemen en hebben daarom met pijn in ons hart moeten beslissen de dag a.s. zaterdag niet door te laten gaan. 

De aangemelde vrouwen zijn per mail hiervan op de hoogte gebracht.

We willen eerst samen met Erica Duenk en de workshopleiders tot een nieuwe datum komen. Omdat we niet weten hoe de maatregelen rondom het Corona-virus zich gaan ontwikkelen, willen een nieuwe datum na de zomer prikken. De verwachting is vooralsnog begin van het najaar. 

Het is voor ons een hele klus geweest om de workshops in te delen en iedereen het passende bedrag over te laten maken. Het zou voor ons heel erg veel extra werk opleveren om nu voor iedereen het entree geld terug te storten en in het najaar weer alles opnieuw te moeten regelen. Onze verwachting is dat het grootste deel van de vrouwen in het najaar alsnog wil komen. 

Daarom vragen we nog even geduld. Zodra de nieuwe datum bekend is ontvang je opnieuw een email. Je reservering blijft in principe staan met de workshop die je nu gekozen hebt. Mocht je op de nieuwe datum toch helaas niet kunnen komen, dan vervalt je reservering en krijg je de gemaakte kosten terug. 

Share: