Vrouwendag 14 Maart 2020

Zaterdag 14 maart, ongeveer een jaar na ons eerste event, organiseren wij onze eerste vrouwendag!  

Vol enthousiasme zien we er naar uit om deze dag samen met jou te beleven.  

Een dag die, de inmiddels misschien wel bekende, ‘Together-elementen’ zal bevatten: sfeervol, laagdrempelig, gezellig, verbindend en inspirerend. Kortom een dag die christelijke vrouwen uit de regio dichter bij elkaar en bij God brengt. 

Kom maar dichterbij’ is dan ook het thema, geïnspireerd op de woorden uit Jakobus 4:8:  “Nader tot God, dan zal Hij tot u naderen”. 

Jezus heeft het er vaak over hoe belangrijk het is dat we de Vader kennen. Met kennen bedoelt Jezus meer dan weten of kennis hebben: God verlangt er naar dat we intiem en persoonlijk contact met Hem hebben, dat we echt een relatie met de Vader hebben dus. Een relatie die zal groeien naarmate we God meer opzoeken, Hem in vertrouwen gaan nemen en ons hart bij Hem uit storten. Als we dichterbij komen kan Hij ons hart helen en kunnen we tot bloei komen. Zo zullen we meer en meer de vrouw worden zoals God ons oorspronkelijk heeft bedoelt. 

Erica Duenk heeft een passie om over dit thema te spreken. We zijn daarom ontzettend blij dat ze komt spreken op onze dag! Erica is bekend van diverse televisieprogramma’s en schrijft voor o.a. Sestra. Na jarenlang voor stichting VrijZijn te hebben gewerkt, heeft ze sinds 2015 haar eigen bediening: His Healing Voice. 

Het ochtendprogramma zal, naast de lezing van Erica, bestaan uit het groot maken van God met muziek onder leiding van een band. Er zal ruim de tijd zijn om elkaar te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee. 

Ook hebben we diverse leuke stands geregeld. Vergeet daarom niet om voldoende contant geld mee te nemen, zodat je iets moois voor jezelf of een ander kunt kopen. Kijk voor meer informatie over de standhouders hier. 

De lunch zal voor je verzorgd worden. Cateringbedrijf ‘De knusse keuken’ zal een heerlijke lunch gaan bereiden. 

In de middag hebben we verschillende workshops op het programma staan. Deze zijn erg divers, waardoor er vast wel iets bij zal zitten wat je aanspreekt. Denk bijvoorbeeld aan drama, een stiltewandeling, workshops waarin je je creativiteit kwijt kunt of workshops om meer te leren over een bepaald thema. Kijk voor meer informatie over de workshops hier. 

Aan het einde van de dag zal je met een leuk presentje en hopelijk een mooie ervaring naar huis. 

Wil je graag bij deze gave dag zijn? Reserveer dan snel, want het aantal plaatsen is beperkt. Geef bij het aanmelden ook aan welke workshop je graag zou willen doen. 

Praktische informatie: 

Datum: 14 Maart 2020 
Tijd: inloop vanaf 8.30uur, start 9.30 uur 
Locatie: Ontmoetingskerk, Zevensprong 4, 2907 TK Capelle ad IJssel 
Kosten: 25,- euro (N.B. Mocht dit voor jou financieel niet haalbaar zijn laat het ons weten, dan zoeken we naar een oplossing zodat je toch deze dag kunt meemaken)